20 de Juny: Presentació del Pla Nacional de Valors de Catalunya a càrrec de Natxo Tarres. Barcelona.

Dimecres, 20 de juny de 08:30 a 11:00

Lloc: Mailuna
Carrer de Valldonzella, 48. Barcelona

PRESENTACIÓ DEL PLA DE VALORS DE CATALUNYA A càrrec de NATXO TARRÉS

Us convidem al proper esmorzar d’Economia Humana en el qual Natxo Tarrés, membre del grup musical Gossos i activista pel canvi, parlarà del Pla de Valors de Catalunya, elaborat entre els anys 2011 i 2015, per més de 500 experts, docents, funcionaris , activistes, empresaris i consultors.

Una ocasió única per escoltar el testimoni de Natxo Tarres, una de les persones que va participar activament en l’elaboració del Pla de Valors com a coordinador de l’eix de cultura i que actualment segueix participant en la seva difusió a través de la plataforma País Conscient. A més, és fundador de IREHOM (Institut de Recerca Holística de Montserrrat), una proposta amb més de 10 anys d’existència que serveix de laboratori per implementar nous models.

Diversos dels integrants de l’equip d’Economia Humana participar també en l’elaboració del Pla, com a integrants de l’eix Empreses i organitzacions.
Considerem important difondre l’existència i continguts del Pla de Valors, així com l’extraordinari procés de participació que ho va fer possible, per la seva valuosa aportació com a referent a tenir en compte per a tots aquells territoris que aposten per la sotenibilitat i l’apoderament de les persones.

En aquest sentit, en el marc de col·laboració entre Economia Humana i l’ajuntament de Terrinches (Ciutat Real), una de les propostes centrals que s’implementaran és l’elaboració d’un Pla Local de Valors inspirat en el de Catalunya i les Wises Cities.

× En acabar l’Esmorzar, tots aquells que ho necessitin, podran sol·licitar una entrevista personal amb els responsables d’Economia Humana per resoldre dubtes i aprofundir en casos particulars.
inscripcions

Leave a Reply

Your email address will not be published.