Carregant Esdeveniments

← Tornar a Esdeveniments

Ermie. Estudi de respiració, moviment i integració estructural.

 

 

L’ESTUDI DE RESPIRACIÓ,
MOVIMENT I INTEGRACIÓ ESTRUCTURAL

Ermie és l’ estudi de respiració, moviment i integració estructural. Ofereix  aplicacions pràctiques del Duggan/French Approach, o DFA Reconeixement de Patrons Somàtics (www.dfainternational.com), en sessions individuals, tallers i cursos.

L’estudi de respiració, moviment i integració estructural s’adreça a les persones que necessiten reorientar la seva vida perque la forma actual de treballar i viure els esta costant la salut i/o el senti de coherencia a la seva vida… o perque els successos exteriors els impedeixen continuar com abans. Ermie s’adressa a qui vulgui trobar solucions per als dolors que les fan patir en el pla físic i en el psíquic; qui vulgui gaudir de més salut i plaer; qui vulgui fer servir el seu cos amb més eficàcia i goig i amb menys estrès.

També dedica els seus serveis a les empreses que vulguin protegir la salut i fomentar la creativitat dels seus col·laboradors i a totes les institucions i organitzacions que vulguin oferir salut i benestar als seus associats i clients.

Coneixes els tresors amagats al teu cos? Descobreix-los amb el DFA Reconeixement de Patrons Somàtics.

Tens dolor i vols trobar una forma de tractar-lo sense medicaments? Estrès. angoixa, ansietat, depressió, pors, trauma, malestar general?

El punt de partida és el teu cos i la seva relació amb el camp gravitatori de la Terra.

Poca gent té consciència d’aquesta relació. Amb una intervenció manual molt específica, el DFA t’ensenya a percebre-la i t’ajuda a fer petits ajustaments a la teva forma de moure’t i d’estar en el teu cos que permeten que la força major de la gravetat et sostingui. El dolor sovint és resultat d’una mala relació amb el camp gravitatori de la Terra. Encara que el malestar, l’estrès, l’angoixa, l’ansietat, la depressió i el dolor en el cos tinguin altres causes, amb el suport de la gravetat tens més energia i millor accés a la teva creativitat i capacitat autocurativa; la teva capacitat de respondre als requeriments de cada moment adquereix més fluidesa; i tot això t’ajudarà a travessar la dificultat, trobar solucions i recuperar la teva salut.

 

Ermie

Av. Príncep d’Astúries, 21 local 4
08012 Barcelona
(+34) 93 217 32 74
contact@ermie.net
  • No s'ha trobat cap resultat.
CatalanSpanish
TOP