Carregant Esdeveniments

← Tornar a Esdeveniments

SEITAI VILANOVA

+34 930 162 762||http://seitaivilanova.com

 

SEITAI VILANOVA

Instructors: Jordi Griera i Roig + Esperanza Sepúlveda, 70 anys d’experiències sumades.

Mestres: Mamine Katsumi, Noguchi Hirosuke (Roisensei), Noguchi Hiroyuki (Dansensei), Nomura Mutsuko (Naosensei)

Ensenyem: Seitai, katsugen, gyoki, iuki, taiheki, meditació.

El Seitai és l’autogestió del cos i de la psique*. Reeduques el teu cos perquè se’n surti sol dels problemes de salut, d’estrès, de la vida en general, amb la facilitat i els mateixos principis biològics amb els que un es queda molt bé després d’un esternut no reprimit, donant permís al cos per a manifestar el seu moviment espontani. Aprenem també a ajudar altres persones a reequilibrar-se; però sobre tot jo diria que un el practica pel plaer que proporciona, la sensació d’integració corporal i la seguretat de dependre només d’un mateix. És recuperar el poder biològic dels infants a través de l’espontanitat.

El Seitai és una cultura de vida que busca tornar a la flexibilitat de la ment i del cos que teníem quan érem nens. Al Seitai la salut és un estat de màxima capacitat per recuperar l’equilibri, per travessar les malalties com el que són: reaccions del cos per mantenir el seu potencial. La pràctica del Seitai porta a flexibilitzar el cos, a alliberar-se de bloquejos emocionals i despertar la consciència, tot sense cap esforç i sense haver de memoritzar res. L’esquena deixa de protestar perquè no li fem cas.

En aquests tallers aprenem a despertar el katsugen, el moviment regenerador natural, i el practiquem. També entenem per què les persones no som totes iguals i així naixerà en el nostre interior una nova comprensió dels altres i de nosaltres mateixos.

Fem reunions cada diumenge i cada dimecres a Vilanova, normalment al local de Seitai Vilanova a la Plaça del Mercat, a la dreta del Condis, a 8 minuts de l’Estació. Rambla Salvador Samà 39 (=Pl. Soler i Carbonell, 28), 2ª planta, Local 6. Ocasionalment també al Centre Cívic de Sant Joan, c. Coroleu cantonada Recreu i a Barcelona a Àurea Social, c. Sardenya cantonada València.

Agenda, calendari de sessions

INSCRIPCIONS

Propers Esdeveniments

  • No s'ha trobat cap resultat.
CatalanSpanish
TOP