Blog

17 jul. / Cori Camps i Llauradó

Viu a Reus i és professora Titular d’Universitat, de l’àrea de Psicologia Evolutiva i de l’Educació (Universitat Rovira i Virgili). Directora del Master Internacional en Educació i Teràpia Psicomotriu (URV). Doctora en Psicologia i especialista en Psicomotricitat. Degana de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia URV (2001 a 2004 i 2004 a 2008), període durant el qual va coordinar el projecte de Facultat sobre Educació en Valors i ètica professional en el marc de l’EEES. Membre de la xarxa d’Aprenentatge – Servei de la URV. Directora del grup de recerca Desenvolupament psicològic, Psicomotricitat i Intervenció en Contextos Educatius. Les seves publicacions estan relacionades amb l’àmbit de la psicomotricitat, educació en valors, innovació docent i formació personal.
A més a més d’articles en revistes especialitzades, és coordinadora i coautora dels llibres: Educació en valors, actituds personals i ètica professional en l’EEES (Publicacions URV, 2009) i El psicomotricista en su cuerpo. De lo sensoriomotor a la transformación psíquica (Miño y Dávila Editores, 2011)

Una universitat que aposti per la creació i promoció del saber, com a comunitat ètica amb compromís social, i que promogui el desplegament integral de la persona

 

By jge in General
No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.

CatalanSpanish