Blog

17 jul. / José Luis Montes Usategui

 

 

Viu a Canyelles (Barcelona), President de Wikihappiness ONG i del Forum de las MicroONGs, Director General de SmartChannel Technologies.
És un reconegut autor de literatura empresarial i conferenciant, amb títols com “El hombre que tuvo la Fortuna de Fracasar”, “Organizaciones Gandhi: las empreses que estàn cambiando el Mundo”, i “Valores sólidos para tiempos líquidos”, entre d’altres.
Ha passat per tots els nivells administratius de la funció pública, essent els més rellevants: Cap dels Serveis Territorials d’Indústria a Tarragona, subdirector general de Relacions Sindicals, director general de Prevenció i Extinció d’Incendis, director general de Promoció i Educació Ambiental, director general de la Funció Pública, secretari general de la Sindicatura de Comptes, vocal del Tribunal Català de la Competència i director general de l’Autoritat Catalana de la Competència.
Diplomat en Empresarials per la UB, Máster en Direcció de Màrqueting per EADA, i amb diversos PostGraus en Estratègia i Màrqueting, ha estat alt directiu d’empreses transnacionals com Transcend Consulting, Tech Data, EPSON, Ingram Micro o Xerox.

El Pla nacional de Valors reflexa no només la voluntat de fer realitat un somni sinó la presa de consciència de la responsabilitat que tots tenim en aquest canvi

By jge in General
No Comment

Sorry, the comment form is closed at this time.

CatalanSpanish